Alli 2022: Pointtjek – Alli-Kalas

Torsdag 10/2 kl 19:27 holder vi Alli-Kalas på Spejder Center Holmen i København. Her vil være gennemgang af løbet, orienterering og historien. Vi afslutter med kåring af årets vindere i de forskellige kategorier samt præmieuddeling.

Som noget nyt kan I imellemtiden se hvilke poster de enkelte sjak har fået point for – men ikke hvor mange point. Den rigtige pointliste offentligtgør vi først efter vinderne er kåret på Alli-kalas.

Bemærk, at der kun gives point for poster besøgt i rigtig rækkefølge og med ankomst inden postens lukketid. Postarbejde afleveret for sent giver heller ikke point. Listen finder I herunder. Hvis I mener der er fejl i vores registrering kan I skrive til alligator@alligator.dk eller på Messenger til Alligatorløbet. Vi lover ikke at svare på alle mail, men vi læser dem.

Alli 2022 Postpoint

Der er lukket for kommentarer.