Alli 2016: Tak for i år

Tak for jeres deltagelse i og opbakning til Alligatorløbet 2016.

Vinderne er fundet og det sidste grej er ved at være pakket sammen. Inden I helt glemmer årets løbet vi vi gerne bede jer udfylde vedlagte spørgeskema. Find spørgeskemaet her. Det tager lidt tid, men vi vil så gerne høre jeres meninger. Det er hurtigt at klikke sig igennem, men brug også gerne lidt tid på at uddybe dine svar.

Mærker
Mærker sendes til de der mangler inden udgangen af uge 9 – beklager ventetiden.

Billeder
Vi har samlet et galleri af billder fra løbet. Dem finder du her.

Vi håber at se jer igen til næste år. Hvis du selv har fået lyst til at deltage i forberedelse og/eller afvikling af Alligatorløbet er du velkommen til at kontakte os – der er altid brug for flere aktive til at lave Alligatorløb 🙂

Der er lukket for kommentarer.