Alli 2024: Actung Alli!

Tag med Alli 35-36 år med tilbage i tiden og oplev Tyskland som det var engang. Ved den 11. partikongres for Den tyske Demokratiske Republik (DDR) har Tysklands Socialitiske Enhedsparti (SED) bemyndiget Den Frie Tyske Ungdomsbebevægelse (FDJ) til invitere unge fra hele verden og herunder særligt de nordiske lande til vinterstævne for sammen at opleve glæden ved kammeratligt samværd i den socialitiske ånd.

Forvent, at det bliver udfordrende på alle planer. Orienteringsmæssigt, fordi DDR hverken var kendt for sine gode vejkort eller de lette vejvalg, opgavemæssigt fordi DDR staten ikke sløsede med naturressourcer til ligegyldige vestlige forbrugsgoder, håndværk og kreativitet indenfor smalle rammer var en vigtig egenskab for den succesrige pioneer og vejrmæssigt, fordi vintrene i Thüringer Wald i 80’erne var lige så lange og kolde som skovene er dybe og mørke.

Ansøgning om deltagelse i Alli 2024, starter 1. december 2023 kl 19:27. Vær klar ved tasterne, sæt måske lidt ekstra tid af og hav styr på hvem, der skal være din kammerat og makker på Alli 2024. Tilmeldingen sker fra www.alligator.dk.

Læs og nærstuder vores annonce – den finder du her.

Der er lukket for kommentarer.