Alli 2022: Rejseregler

På lørdag går det løs med Alligatorløbet 2022. Vi glæder os til, at se jer klar til start i Helsingør. Alligatorløbet foregår som bekendt i Sverige, og derfor gælder de svenske regler for indrejse, transport og ophold. Herunder har vi gennemgået rejseregler og krav til rejsedokumenter for, at I kan ubesværet kan komme fra tjek-in i Helsingør til starten et sted i sydsverige.

Rejsedokumenter

Helt grundlæggende skal alle deltagere medbringe:

  • et gyldigt (dansk) pas eller billedlegitimation som fx kørekort, og
  • det Blå EU Sygesikringsbevis

Blåt Sygesikringsbevis er ikke er krav for indrejse, men det kan spare jer for en ekstra regning, hvis en af jer uheldigvis må på sygehuset eller have lægehjælp.

Corona-pas

I forhold til gældende Corona-indrejseregler i Sverige skal I yderligere medbringe:

  1. Indrejse i Sverige. For at rejse ind i Sverige, er der krav om at kunne fremvise et gyldigt Corona-pas for enten vaccination, test eller immunitet. Det kan medbringes enten på papir eller elektronisk, begge er OK. Der udover medbringes tillige billed-ID så identiteten ifht. passet kan stadfæstes (fx et pas). I finder mere info her:
  2. Retur til Danmark, gælder pt. ingen særlige regler. Yderligere information her:

Mundbind

Derudover skal I medbringe hver et mundbind til brug på færgen og i bussen fra Helsingborg til destinationen i Sydsverige.

Ansvar

Bemærk! Det er jeres eget ansvar at have styr på ovenstående rejsedokumenter, Corona-pas mv. Alligatorløbet og postmandskabet i Helsingør kontrollerer ikke jeres rejsedokumenter, og vi kan desværre ikke hjælpe jer, hvis I bliver afvist.

Der er lukket for kommentarer.