Alli 2025: Hvorfor har I aldrig…?

Efter en travl vinter, der bød på en tur sydpå og tilbage i tiden er Alligatoren nu gået i sommerhi indtil efteråret. Det er tit under sommerhiet, at gode ideér til udfordrende temaer og opgaver på kommende løb dukker op. Det kan være en særlig lille og unseelig skammel i et norsk fjeldhytte, der giver inspiration til en gennemgående opgave, eller en kulinarisk oplevelse, der kan give udfordringer over bål. Mulighederne er mange.

Hvis du en gang i mellem tænker over, hvorfor Alligatorløbet aldrig har lavet en opgave med netop det ene eller det andet tilsnit, er I altid velkommene til at skrive til os. Det kan være en mere eller mindre færdig opgave, eller bare en god idé. Det behøver ikke at være en praktisk opgave, varianter af orientering, tænkeopgaver mv. er også velkomne. Vi tager jeres input som de kommer, og kan naturligvis ikke garantere, at du møder din egen idé på næste løb. Skriv til os på alligator@alligator.dk.

Hvis du/I har lyst til at give din/jeres idé vinger og sætte den fri på det et løb, kan vi også tale om det – kontakt os blot. Det sidste er der gode eksempler på i løbets historie, hvor fx en gennemgående-oste-opgave og et byløb i Helsingborg blev del af løbet på den måde.

For at friske hukommelsen op har vi opdateret løbets lange historie med en komplet oversigt over samtlige temaer og de mest markante opgaver fra de foregående 61 Alligatorløb.

Alligator-krønniken finder I her.

Der er lukket for kommentarer.