Alli 2022: 75 sjak er klar

Det lykkedes for 75 sjak at komme gennem nåleøjet og blive tilmeldt til Alligatorløbet 2022. Det var ikke lige let for alle sjak at regne ud, at alt har en betyning på Alligatorløbet – også nogle lidt tilfældige dyrespor på et billede.

I løbet af den næste tid kommer der en oversigt over de andre cirka 55 konkurrencesjak og 20 oldboyssjak.

Enkelte sjak (4-5 stykker) er på venteliste, men med en rimelig chance for a få en plads på et senere tidspunkt. Hvis I ikke nåede at tilmelde jer så send en mail til alligator@alligator.dk.

I starten af januar kommer der detaljeret information om hvad I skal medbringe. Hold derudover alle sanser åbne, for det kommer formentligt også andre livstegn sydfra, som det er værd at lægge mærke til.

ALLIKOM

Der er lukket for kommentarer.