Alli 2022: Forbehold for Corona

OPDATERET 1/12/2021 20:15

Alligatorløbet og Allikom har, trods mange års succesrig afvikling af løbet – oftest med et fuldt booket løb, ikke nogen særlig formue eller likviditet. Alle indtægter går til udvikling og afvikling af løbet. I forhold til det kommende løb i 2022 må vi derfor tage et forbehold i forhold til refundering af løbskontingentet i tilfælde af aflysning af løbet, fx pga Corona eller tilsvarende.

Det betyder at tilmelding til Alligatorløbet 2022 er bindende, og man kun kan få refunderet sit deltagergebyr hvis et andet sjak kan overtage pladsen – enten et man selv har fundet eller et fra løbets venteliste. Dette gælder allerede fra tilmeldingstidspunktet. Allikom vil som altid være behjælpelige med at håndtere ændringer i jeres sjak.

Ændringer omkring forsamling af mange personer i både Sverige og Danmark, regler for indrejse osv kan ændres med kort varsel. Allikom kan derfor komme i en situation, hvor løbet ikke kan gennemføres. I tilfælde af aflysning kan der – afhængigt af hvornår aflysninger kommer – være omkostninger som allerede er afholdt og som vi ikke kan få refunderet. Da penge som bekendt kun kan bruges en gang, kan vi derfor komme i en situation, hvor vi ikke kan refundere jeres løbskontingentet eller kun delvist kan refundere jeres betaling.

I Allikom vil vi nøje følge udviklingen og opmærksomt lytte med på vandrør, pressemøder og ikke-censureret SMS-korrespondance, så vi kan reagere hurtigt hvis de aktuelle forsamlingsregler ændres. Vi vil også bestræbe os på at afholde omkostninger så sent som muligt, og så vidt muligt sikrer, at så meget som muligt af jeres løbskontingentet kan refunderes, hvis vi mod forventning ikke kan tilbyde jer et Alligatorløb i 2022.

I den sidste ende sker tilmelding til Alligatorløbet 2022 derfor med ricikoen for, at løbskontingentet helt eller delvist er tabt ved aflysning af løbet.

Sjak på venteliste kan framelde sig med fuld refundering så længe de står på venteliste. Sjak på venteliste, vil endvidere få refunderet deres løbskontingent, hvis vi ikke kan tilbyde en plads på løbet eller i tilfælde af aflysning. Bemærk at vi betragter sjakket som interesseret i en plads når I står på ventelisten.

Vi håber at se jer alligevel – husk at tilmeldingen starter onsdag 1/12-2021 kl 19:27 – hvis I altså tør løbe ricikoen for enten at komme på Glatis i Alliaktis eller bare at tabe jeres indsats. Vurder selv hvad der er værst.

ALLIKOM

Der er lukket for kommentarer.